Meny
Meny

Alejandro tok Gjensidigestiftelsen med storm

Det ble stor stemning i salen da MOT-ambassadør Alejandro Fuentes underholdt på Gjensidigestiftelsens årskonferanse torsdag 30. januar.

MOT var sterkt tilstede på årskonferansen til Gjensidigestiftelsen, som er en av organisasjonens Hovedsamarbeidspartnere. Det ble en fantastisk opptreden av MOT-ambassadør Alejandro Fuentes, et inspirerende foredrag fra MOT-leder Atle Vårvik og ikke minst; utrolig morsomme videohilsinger fra Nils-Ingar Aadne, som også er MOT-ambassadør.

– Gjensidigestiftelsen har bidratt på en fantatsisk måte til MOTs arbeid de siste årene. Vi er stolte over samarbeidet vårt – og synes det var utrolig stas å igjen være med å bidra på årskonferansen, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

 

atle33_

MOTs leder og grunnlegger, Atle Vårvik, tok salen med storm med sitt foredrag.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging