Meny
Meny

Viste følelser da drømmen gikk i oppfyllelse

Blogg fra lørdag 30. november.

I dag deltok jeg på UNO-X sin årlige fagkonferanse. Temaet dette året var «Mot til å drømme». Blant de ca. 100 ansatte hadde mange av dem fortalt sin drøm til ledelsen. Noen av disse drømmene skulle bli oppfylt. En av de ansatte hadde en drøm om å kurere sin høydeskrekk. Hun hadde en utfordring når hun passerte to trinn i gardintrappa. Skikkelig høydeskrekk hadde hun!

Med coaching og ekstern ekspertisehjelp fikk vi følge henne i en periode gjennom å se på film som hadde blitt laget. Og det siste vi så var at hun klatret til topps i en klatrevegg. Nesten ikke til å tro. Ikke rart hun viste følelser etterpå.

Vi er sprekkstolte over å ha en hovedsamarbeidspartner som UNO-X!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet