Meny
Meny

Stolte av nye MOT-informatører

9.-10.desember sertifiserte MOT syv nye medarbeidere.

Etter å ha vært på en sentral skolering på MOT-Camp, så sertifiseres hver enkelt MOT-informatør på et «Sertifiseringsdøgn». Sertifisering er for å gi verdifulle tilbakemeldinger til de nye MOT-medarbeiderne, og for å kvalitetssikre at MOT når best mulig inn til ungdom. MOT-informatørene er de som gjennomfører MOTs skolebesøk.

Det var Lars Johan og Tone fra Fjell kommune, Linn, Ingvild, Veronica og Monica fra Kvinnherad kommune og Irene fra Etne kommune som ble sertifisert denne gangen. Alle ankom Husnes ungdomsskule i Kvinnherad på mandag ettermiddag, gjennomgikk manus, spiste god mat, diskuterte, klargjorde klasserom til dagen etter og gjennomførte sertifisering av Irene samme kveld.

Sertifisering 12

Morgenen etter var det tre 8.klasser som fikk sitt første MOT-besøk og alle MI’ene gjennomførte med glans! Det var en tydelig lettet og fornøyd gjeng som spiste lunsj sammen mens de fikk utdelt hettegenser,medarbeiderhåndbok og skoleringsbevis fra MOTs regionleder Martin Aas.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet