Meny
Meny

Ydmyk ildsjel fra Canada

Blogg fra tirsdag 26.11

I dag hadde vi skype-møte med Ken Bibby – vår Kanadiske venn som var i Norge i to uker i september. For en ildsjel, og for en glød han har for å starte MOT Canada. Han har allerede etablert seg et nettverk, og i morgen drar han og en skolesjef til Cape Town for å delta på MOTs skoleringssamling i Sør-Afrika i neste uke. Jeg ble rørt da jeg så han ble rørt da vi sa at MOT Global kan dekke omkostningen med å registrere MOT Canada som organisasjon der borte. Han hadde sett for seg at han skulle bruke sine private penger.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet