Meny
Meny

– Vi gleder oss til å se hvem som vinner prisen

Tore Reginiussen og Frode Kippe er blant de nominerte til den prestisjefulle MOT-prisen som ble offentliggjort torsdag

– MOT vil at norske fotballspillere skal være gode forbilder og påvirke ungdom til å vise mot og bry seg om hverandre. Spilleren som vinner årets MOT-pris har brydd seg om og tatt var på de rundt seg, og fremstått som et godt forbilde. Årets nominerte er alle gode eksempler på dette. Vi gleder oss til å se hvem som vinner prisen, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Dette er de nominerte:

Tore Reginiussen, nominert av Rosenborg BK.

Frode Kippe, nominert av Lillestrøm SK.

Hassan El Fakiri, nominert av SK Brann.

Petter Orry Larsen, nominert av Aalesunds FK.

Erik B. Skaasheim, nominert av Sogndal  Fotball.

Helge Haugen, nominert av Hønefoss BK.

Ørjan Nyland, nominert av Molde FK.

Deles ut på Årets Spiller-kåringen

 

Hvert år deles «MOT-prisen» ut på NISOs «Årets spiller»-kåring. Prisen går til den tippeligaspilleren som viser MOT og bryr seg om andre – og vinneren stemmes frem av spillerne selv. Vinneren annonseres på NISOs «Årets spiller»-kåring den 24.november.

LSK sier følgende om Kippe i sin nominasjon:

–         En bauta i LSK forsvaret, viser en enorm styrke og vilje som ingen andre er i nærheten av. Går alltid foran med god tilstedeværelse og innsats på og utenfor banen, selv i vanskelige stunder. Viser respekt for med- og motspillere, samtidig som han er knallhard på banen men fair spillende. Har hatt mange solide år som kaptein for LSK og flere vil det bli, klubben med lengst fartstid i toppen i norsk fotball.

RBK sier følgende om Reginiussen i sin nominasjon:

–         Vår nye kaptein har på en fremragende måte trådt inn i rollen som leder av laget. På banen går han foran med sitt duellspill og klokskap. Utenfor banen har han utviklet seg i være en av våre tydelige spillere, overfor ansatte  i klubben, samarbeidspartnere, trenere og ikke minst fansen som elsker ham. Han er dyktig til å gi de som trenger et ekstra klapp på skulderen.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet