Meny
Meny

«…våkne opp hver dag og leve ut drømmen min…»

I går fikk jeg en herlig «gladmail» fra Caroline. 21 år gamle Caroline er Ungdom med MOT. Hun var ung MOT-medarbeider da hun gikk på ungdomsskolen. Hun jobbet også en periode på MOT-kontoret. På bildet ser vi henne fortelle om MOT til Kronprins Haakon da han besøkte MOT-kontoret for 3-4 år siden.

Emne: En liten hilsen og et tusen takk. 

I dag og begynte å tenke på alle de fine stundene, for ikke å snakke om positive opplevelsene jeg hadde med fantastiske mennesker på MOT- kontoret.

Når jeg skriver dette sitter jeg i sola og varmen i Perth, Australia hvor jeg for tiden er på utveksling. Med unntak av en liten svipptur hjem i romjula skal jeg være her helt til juni neste år, før jeg igjen vender snuten mot London, hvor jeg har bodd og studert menneskerettigheter og journalistikk det siste året – et valg tatt veldig mye basert på all støtten og positiviteten jeg opplevde gjennom tiden min i MOT. Med andre ord kan man si at jeg er så heldig at jeg får lov til å våkne opp hver dag og leve ut drømmen min på grunn av dere. Tusen takk!

Ha en fin dag! 

Beste ønsker,

Caroline Raanes.

Det er så givende når ungdom og andre setter ord på sine følelser og tanker…

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet