Meny
Meny

-Turnéteamet skal oppfylle drømmer

Tirsdag 5.november falt den siste biten på plass – og MOTs turnéteam for den landsomfattende MOT-turneen i 2014 er klart. – Turnéteamet skal gi ungdom over hele landet en uforglemmelig opplevelse, sier turnéleder Tore Sandnes.

Om ikke lenge blir det klart hvilke av MOTs lokalsamfunn som får besøk av MOT-turneen i 2014. Denne uka ble teamet som skal reise rundt klart. I front for gjengen finner vi MOT-ambassadør Chand.

Fra venstre finner vi Andreas Hårklau (Lyd), Kjetil Wernersen (Bussjofør), Kjell Morten Brun (Lyd), Kristoffer F. Lysgård (Gitarist), Kenneth Aksnes (Kapellmester), Tore Sandnes (Turnéleder), Ingrid Rolland (Foredragsholder) og Bård Flaarønning (Foredragsholder). Håvard Askim Adde (Foredragsholder) var ikke tilstede da bildet blir tatt.

MOTs Norgesturné 2014 skal besøke 55 steder over hele landet. Turneen starter i slutten av mars, og holder på helt til MOTs landslagssamling 10. september.

ToreogChand

MOT-ambassadør Chand er med på en ny MOT-turné.

MOT-turneen er en samfunnsbyggende turné til Lokalsamfunn med MOT og Nærmiljø med MOT, for å styrke MOT-arbeidet i kommunene og på skolene. Turneen inneholder en faglig del med møter med kommunen og skolens ledelse, og foredrag for lærere og andre som arbeider på ungdoms arena. Turnédagens høydepunkt er konserten, der profesjonelle MOT-musikere lager et forrykende show sammen med de lokale elevene og ungdommene.

Les mer om MOT-turneen og se dokumentar fra 2013 her.

Vil du ha MOT-turneen til ditt lokalsamfunn? Inngå et samarbeid med MOT her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging