Meny
Meny

Takk Olaf Tufte!

Blogg fra mandag 25.11

I dag hadde jeg den store glede av å besøke Tufte Gård for første gang. Jeg deltar i et ledernettverk og første samling var hos Olaf Tufte. Veldig inspirerende å være hos denne flotte MOT-ambassadøren. Ett av elementene denne dagen var Tuftes foredrag i hans lavvo.

Det var sterkt å se denne ekstremmaskuline maskinen, muskelbunten og verdensmesteren vise følelser da han fortalte om takketalen han hadde da han ble olympisk mester. Herlig å høre han snakke om hvor viktig han synes det er å være takknemlig for det minste ting. «Det er så mye å takke for og så mange det er å takke. Jeg håper alle her takker for maten hver dag.»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet