Meny
Meny

Sett mål som påvirker følelsene

Leser akkurat nå en bok av Erik Bertrand Larssen som heter «Bli best med mental trening». Han skriver bl.a. om hvor mange ledere som går på kurs om lederskap, men allikevel fortsetter i samme sporet når de kommer tilbake fordi kurset ikke har endret dem følelsesmessig.

En av dem som skryter av Larssen er Hedda Berntsen, som bl.a. er verdensmester i telemarkskjøring og har bronse i VM i alpin og sølv i OL i skicross.

«De andre mentaltrenerne snakket om mål og delmål uten at det ga meg den energien jeg er avhengig av som utøver. Bertrand var opptatt av at målet skulle være forståelig, og at det skulle gi meg gode følelser. Da klikket på en måte alt på plass.»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet