Meny
Meny

OSLO-selger viste følelser

Novembers byggestein er «vis følelser». Det å vise følelser kan gjøre oss sårbare. Men det å leve er å gjøre seg sårbar. Mange er redd for å gjøre seg sårbar, og derfor er det mange som heller velger kun å holde seg i live fremfor å leve.

Det er en gave å være sammen med mennesker som viser følelser, og det er en gave å være sammen med mennesker som gjør det lett og trygt å vise følelser. I dag var jeg i møte med en av MOTs hovedsamarbeidspartnere, Reitan Convenience. Vi er blitt veldig glade i menneskene som er våre kontaktpersoner, og da er det godt og befriende å gi en klem, fremfor å tenke på at det skal være formelt.

På vei til Reitan Convenience hastet jeg inn til T-banen på Nationaltheatret. Der stod det en selger av gatemagasinet OSLO. En nokså «sliten» gateselger. Jeg hadde egentlig ikke tid til å stoppe opp, men i løpende fart ble det så jeg raskt tok opp en 100-lapp og ga han. Han lyste opp, og så meg inn i øynene, mens han smilte med de få og brune tennene han hadde igjen. Han ga meg mer enn magasinet. Han ga litt av seg selv, og det føltes godt å roe ned og stoppe opp noen sekunder, og vise følelser tilbake, ved å gi en takk, øyekontakt og klapp på skulderen hans… «Ha en herlig dag!»

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet