Meny
Meny

Magisk mestring på Stord og i Sauda

I uke 46 besøkte MOTs tiltak Mestringsreisen Sauda og Stord. Det ble to magiske dager.

Sauda

I Sauda hadde de laget en hel MOT-uke hvor temaet var mestring og tirsdag var selve mestringsdagen. Elevene ved skolen hadde jobbet med tema mestring og fått i oppdrag å utrykke dette gjennom bl.a tegning, foto og bonzai-skulpturer. Det var også en høytidelig åpningen av den nye ungdomsskolen og dresskledte elever «klippet snora» ved å sage over en planke for å illustrere at nå er den nye skolen åpnet.

Åpning_nybygg_Sauda_US

Så var det klart for Mestringskonsert. Konserten åpnet med et band bestående av elever ved skolen med Marlene på vokal i spissen. Deretter skulle mestringsungdom Hedda som i «ilden».

Hedda_Sauda

Snakk om å vise at hun koste seg på scenen! Hedda gjorde en flott sceneopptreden og sang like godt tre sanger, og imponerte medelever og voksne.  Hedda har en flott stemme som vi håper vi får høre mer av i tiden fremover.

Stord

Onsdag dro Mestringsreisen til Stord, noe som også ble en fantastisk opplevelse.

Det ble hold hele tre konserter, og alle ble åpnet av 5 jenter som hadde laget band men som ikke hadde funnet noe navn enda. Derfor gikk de under navnet «Ingenting». De leverte en flott versjon av låta «Run» til stor applaus fra publikum.

Jentebandet_Ingenting_Stord

Mestringsungdom Vilde leste fra boka «MOT til å leve» om de tre grunnverdiene til MOT.  Til slutt var det mestringsungdom Marion som entret scenen og spilte og sang to låter; «My fathers eyes» og «Fields of gold». Snakk om å skape magisk stemning!

Marion_Stord

Bandet «Alive» imponerte stort med å spille to låter av «Muse». Snakk om talenter!

Alive_spiller_Muse_Stord

Lokal MOT-ledelse og foreldre deltok på den siste konserten og det var tydelig stolthet og se hos alle disse. Under MOT-lunsjen for mestringsungdommene, foreldre, de som var på besøk fra MOT-sentralt, MOT-informatører og lokal MOT-ledelse fikk vi en ekstra «mestringsdose» da Vilde og Marion opptrådte mer eller mindre på sparket med å spille og synge en nydelig versjon av «Fix you». Den traff!

Det var tre stolte, fornøyde, glade MOT-kolleger som reiste fra Stord og kunne se tilbake på å ha besøkt to flotte Lokalsamfunn med MOT, Sauda og Stord – og en spesiell takk til Vilde, Marion og Hedda.

Les mer om hvorfor Mestringsreisen er et av MOTs tiltak her. Tiltaket er finansiert av Stiftelsen UNI og Gjensidigestiftelsen.

Del denne artikkelen

Anbefalt videre lesning

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet