Meny
Meny

– Jeg ønsker å invitere folk til å bidra

Sturla Fagerli Larsen fra Orkdal ville engasjere lokalsamfunnet på MOT til å glede-dagen. Fredag spiler han konsert til inntekt for flomrammede på Filippinene.

Sturla er et kjent fjes for mange etter sin deltakelse i The Voice, og kommer fra Orkdal i Sør-Trøndelag, som er et Lokalsamfunn med MOT. På MOT til å glede-dagen gjør han noe helt spesielt for å glede andre.

– Jeg engasjerer meg på denne måten fordi jeg føler at dette er noe som bør markeres i lokalsamfunnet. Det er så utrolig mange bagateller som oppstår i et lokalsamfunn, dermed kan det fort oppstå et tunnelsyn som gjør at man glemmer alt det andre som foregår ute i verden. Jeg ønsker å invitere alle til noe som gjør at folk veldig enkelt kan bidra på sin måte.

Bredere syn

– MOT har bidratt til at jeg ser situasjoner og mennesker fra forskjellige synsvinkler. Jeg har fått et mye bredere syn, sier Sturla.

Hvordan skal du ellers markere MOT til å glede-dagen?

– Jeg skal bidra til å glede ved å være imøtekommende og inkluderende!

Hva skjer med musikeren Sturla for tiden?

– Jeg jobber for tiden med nye innspillinger og nytt materiale. Jeg jobber hardt for å utforske innenfor min egen stilart og for å få spilt musikken min for flest mulig.

Les mer om arrangementet på MOT i Orkdal sine sider her.

Hva vil DU gjøre på fredag? Se tips her.

Vil du også ha MOT til ditt lokalsamfunn? Trykk her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet