Meny
Meny

Historisk! MOT Danmark ble stiftet idag!

I kveld sendes en hilsen fra København. MOT Danmark ble formelt stiftet i dag. Vi må klype oss i armen… Sterke følelser er i sving. Vi verdsetter så enormt UNO-X. Det er ene og alene dem som er årsak til dette. Uten UNO-X Danmark ville aldri MOT Danmark sett dagens lys så tidlig. De startet sparringen for ett år siden. «Spaden i jorda» ble tatt på Valentinesdagen 14. februar her i København. Da møttes lederne i UNO-X Danmark og MOT Global Management. På restaurant Hereford Steakhouse ble det formelle initiativet iverksatt, og vi tok hverandre i hendene. Godt over 100 søkere ville ha daglig leder stillingen. Vi endte opp med to personer som nå er i gang. Mark som daglig leder og Stina som leder for MOTs kjerneaktivitet. På bildet ser vi Stina sammen med UNO-X sin Tage – og MOT Global Management (Morten, Geir og Sigrun).

I kveld stiftet vi formelt MOT Danmark, nettopp på samme restaurant som det formelle initiativet ble iverksatt – Hereford Steakhouse.

13 personer signerte på «stiftelsesdokumentet». Vi satt der og fikk lov til å vise følelser. Rørte… Glade…

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet