Meny
Meny

– Få fortjener denne prisen som Frode

Frode Kippe (LSK) vant årets MOT-pris på søndagens Årets Spiller-kåring.

Frode Kippe vant årets «MOTs-pris» under «Årets spiller»-kåringen til NISO på Grand Hotell i kveld. Prisen går til den tippeligaspilleren som viser MOT og bryr seg om andre – og vinneren nomineres og stemmes frem av spillerne selv. Kippe vant prisen over profiler som Tore Reginiussen, Hassan El Fakiri og Ørjan Nyland.

– Få fortjener denne prisen som Frode. MOT vil at norske fotballspillere skal være gode forbilder og påvirke ungdom til å vise mot. Frode Kippe går alltid foran med god tilstedeværelse og innsats på og utenfor banen, også når han møter motgang. Han vise respekt for både mot- og medspillere, og han yter stor respekt i hele fotball-Norge, sa kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning, på utdelingen.

De andre nominerte til prisen var: Tore Reginiussen, nominert av Rosenborg BK, Hassan El Fakiri, nominert av SK Brann, Petter Orry Larsen, nominert av Aalesunds FK, Erik B. Skaasheim, nominert av Sogndal  Fotball, Helge Haugen, nominert av Hønefoss BK og Ørjan Nyland, nominert av Molde FK.

marion111

MOT-ambassadør Marion Ravn opptrådte på utdelingen og dedikerte sangen «Tigergutt» til prisvinneren.

Marion var også på VG-TV, sjekk det ut her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging