Meny
Meny

En inspirerende kaffekopp!

Gjensidigestiftelsen har rekorden de siste fem årene i å få frem den ekstremstore gledesfølelsen hos MOTs ansatte. De har tildelt MOTs tiltak mange millioner kroner. Uten Gjensidigestiftelsen ville ikke MOT-Camp sett dagens lys, og heller ikke MOT-turneen og Mestringsreisen. Vi er dem så veldig takknemlige.

Under dagens møte med leder for gavetildeling i Gjensidigestiftelsen, Veslemøy R Barkenes, blir jeg bare enda mer takknemlig. Og dette fordi hun snur det på hodet, og gang på gang forteller at det er Gjensidigestiftelsen som er takknemlig for den jobben MOT gjør med ungdom og i lokalsamfunnene. Snakk om å være positivt ydmyk.

Tusen takk Gjensidigestiftelsen!!! Ikke bare gir dere pengegaver, men dere inspirerer og motiverer enormt!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet