Meny
Meny

– Det er en ære å bli spurt om å være MOT-ambassadør

Nils-Ingar Aadne er den siste av en rekke kjente ansikt som kan kalle seg MOT-ambassadør. Lanseringen skjer i dag, på selveste MOT til å glede-dagen.

Komikeren Nils-Ingar Aadne ble i dag lansert som ny MOT-ambassadør, og kaster seg derfor inn i kampen mot mobbing og for tryggere oppvekstmiljø. Han blir den siste i rekken av kjendiser som stiller opp for MOT. Fra før har MOT tilknyttet seg blant andre Tone Damli Aaberge, Marion Ravn, LidoLido, Aksel Lund Svindal, Alejandro Fuentes, Brede Hangeland, Morten Gamst Pedersen og Chand Thorsvik.

– En ære å bli spurt

– Det er en ære å bli spurt om å være MOT-ambassadør. Vi trenger alle mot til å tørre og stå opp for meningene våre, og om mine tanker om å stå for valgene mine kan inspirere ungdom er det bare gøy å være med, sier Nils-Ingar Aadne.

godmorgen1

Nils-Ingar deltok fredag på God Morgen Norge med Andreas Ygre Wiig, som også er MOT-ambassadør.

– Det å bry seg er veldig enkelt, men likevel utrolig vanskelig. I ettertid vil du likevel aldri angre på å bry deg om andre og si fra om ting du innerst inne ikke ønsker å stå inne for, sier Aadne.

– Passer perfekt i MOT

-Nils-Ingar har en væremåte og ektehet som passer perfekt i MOT. MOT-ambassadørene skal forsterke budskapet MOT har i kommuner og skoler, og som positive forbilder oppfordre ungdom til å ta egne valg og vise MOT, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

I dag, den 22.november, er det MOT til å glede-dagen. Nils-Ingar skal besøke MOT-skolen Stabekk VGS, og møte ungdommer som engasjerer seg for organisasjonen.

Følg Nils-Ingar på Stabekk og all annen aktivitet på MOT til å glede-dagen på #glednoen på Instagram og Twitter.

Les mer om MOT til å glede-dagen her.

Se sak i Budstikka om besøket på Stabekk her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging