Meny
Meny

Ydmyke ildsjeler

Hver gang vi har skolerings-samling for nye MOT-medarbeidere er jeg veldig spent. Hvem er de nye MOT-medarbeiderne? Er de ungdommelige, mulighetsfokuserte og oppriktige? Har de den passion som skal til for å gjøre en forskjell i sine lokalsamfunn? Har lokalsamfunnenes ledelse rekruttert de rette folka. Slik har jeg hatt det før alle de ca 50 skolerings-samlingene vi har gjennomført de siste 16 årene.

I dag har jeg hatt mitt 3-timers innlegg om MOTs identitetsbygging som jeg bruker å ha på alle skolerings-samlinger. Nå i etterkant har jeg en YES-følelse. Jeg har stor tro på at disse ydmyke ildsjelene vil bli fremragende MOT-medarbeidere som vil skape eierskap og glede, og skape fremragende prestasjoner.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging