Meny
Meny

Synliggjør andre!

Skøytelaget jeg trener hadde sin siste treningsdag i Inzell i dag.

Norges landslag er her også. En av de løperne som sannsynligvis vil representere Norge under olympiske leker i 2014 er unggutten og bergenseren Håvard Lorentzen. Han vant 1000 meter under junior-VM i 2012, og fikk kongepokalen som norgesmester i senior sprint samme året.

Han har bursdag i dag. 21 år. Et par av våre teammedlemmer gratulerte han med dagen på formiddagens skøyteøkt. Han takket selvfølgelig, men det som ikke var så selvfølgelig er at han ble stående å prate med dem selv om han holdt på med oppvarmingen. Han var nysgjerrig på hvordan det gikk med dem og hvor de andre teammedlemmene var.

”Håvard er en fantastisk type. Han tok seg tid til å prate selv om han skulle ut på isen for å ha en viktig tempoøkt noen minutter senere. Han spurte og var så interessert.”

Dette ble sagt under lunsjen av teammedlemmene våre. Ikke alltid så mye som skal til for å vise respekt, og ikke sikkert Håvard vet hvor mye de ekstra sekundene betyr. Men takk til Håvard Lorentzen, og gratulerer med dagen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging