Meny
Meny

Søftelands doble prestasjon!

I dag ble Norgescup 2 skøyter på Hamar avsluttet. Gledelige prestasjoner av Team MAKE it, med god utvikling og personlige rekorder. Men utover eget team var det moro å oppleve gode prestasjoner på mange. En av helgas største prestasjoner kom i siste par på dagens 5000-meter. Thomas Søfteland, fra det blide sørland og Arendal, vant distansen suverent på tiden 6,37,16. Men det var ikke bare tiden og prestasjonen som varmet. Da han kom i mål ble han tiljublet av folk på tribunen. Selvfølgelig var han sliten. Men det er befriende og så herlig å se at han har krefter til å takke, hilse og vinke til publikum og gi et lite smil. Det gir energi til både tilskuere, trenere og andre utøvere som heier.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging