Meny
Meny

Prestasjon, eierskap og glede på Frosta

Hva er Mestringsreisen?

En helhetlig dag med godt planlagte aktiviteter som ble toppet av et magisk sceneshow!

Det er tydelig at MOT er et viktig kulturbyggingsverktøy i hele lokalsamfunnet Frosta og som de ønsker å bruke aktivt framover og forankre enda bedre fra toppledelse til hver enkelt innbygger. Ungdom med MOT og de andre ungdommene på skolene strålte om kapp med sola og det var tydelig at de hadde gledet seg til denne dagen. Det var Ungdom med MOT som sammen med noen voksne hadde ansvar for planleggingen og gjennomføringen av Mestringsdagen. Her inkluderte de alle ungdommene som ville være med bl.a hadde de egne lys- og lydteknikere (elevbedrift fra fjoråret) som hadde ansvar for både lyssetting, lyd og scenografi (lysbildeshow). De har god grunn til å være stolte over ungdommene sine i Frosta. For noen talenter de har!

DANS!

Sceneshowet startet med kåring av ungdommens Mesternes Mester i Frosta. Etter kåringen ble showet ledet av konferansierene Erik Støwer og Emma Reitan, som begge er UMM. Det var mange som imponerte med både sang, dans, piano og gitarspill. I tillegg til Mestringsungdom Solveig Kandahl sto også to andre ungdommer for første gang på scenen. Fantastisk å se og oppleve gleden og stoltheten de begge to viste etter at de var ferdige med sine nummer! Konserten ble avsluttet med en duett av Anveig Kvamme (vokal) og Solveig (vokal og piano) med en ubeskrivelig vakker framføring av sangen Emmylou (First Aid Kit). De fleste på Frosta visste at Solveig er en meget habil pianist, men at hun har en så vakker sangstemme var nok en overraskelse for de fleste.

Gratulerer til Frosta for en fantastisk flott Mestringsdag! Bjørn Tore og Helene takker for at vi fikk ta del i denne dagen sammen med dere og ønsker dere alle lykke til videre med MOT i Frosta!
Mestringsreisen støttes av Gjensidigestiftelsen og Stiftelsen UNI.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging