Meny
Meny

Oscar (19) brukte to minutter på å si navnet sitt.

I morges ble jeg svært fasinert da jeg så på «God morgen Norge». Oscar Aaslund Hovin har slitt med stamming hele livet. Et kurs forandret alt. Eller… ikke selve kurset, men verktøyene han lærte på kurset. Eller…, ikke bare verktøyene. Aller mest var det Oscars gjennomføring som forandret det meste.

«Jeg kan takke stammebehandlingskurset jeg har vært på, men først og fremst må jeg takke meg selv. Det er jeg som har gjort hele jobben. Jeg har kun fått verktøyene fra kurset, men det har vært opp til meg å bruke verktøyene.»

Jeg er kjempeimponert over denne karen, og det er en svært god moral i denne historien. En vilje til å gjennomføre selv. «Det er meg det kommer an på». Men ikke minst er dette en historie om ydmykhet og respekt for verktøyene som finnes og kan brukes. Verktøy og gjennomføring hånd i hånd…

«Jeg har fått verktøyene fra kurset, men det har vært opp til meg å bruke verktøyene»

Se 1,20 ut i klippet og bli imponert over verktøyene og Oscars gjennomføring: http://www.tv2.no/gmn/dinhelse/oscar-19-brukte-to-minutter-paa-aa-si-navnet-sitt-4138018.html

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging