Meny
Meny

Noe godt over det å ta av lua…

NM enkeltdistanser skøyter på Hamar har fortsatt i dag. Jentene har gått to distanser og gutta har gått to distanser. Ida Njåtun ser ut til å være i svært god form og tok i land to nye gullmedaljer i dag. I guttas klasse tok Håvard Bøkko den ene gullmedaljen og Sverre Lunde Pedersen den andre. Nasjonalsangen ble spilt fire ganger. Det er noe godt og respektfullt over det å ta av seg lua, se mot flaggene og stå der rak med hendene på ryggen. Godt at vi har noen slike arenaer…

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging