Meny
Meny

Mestringsdag i Tydal

Les om hva Mestringsreisen er her.
En vakrere høstdag kunne nok ikke Tydalingene ønske seg på Mestringsdagen! Strålende sol som framhevet de vakre høstfargene i fjellet og en gradestokk som passerte 13 + gjorde rammen rundt dagen helt perfekt!
Dagen startet med uteaktiviteter for alle elvene på ungdomsskoletrinnet, der de fikk utfordre seg selv med bl.a kanopadling og rappellering. Flere av elevene hadde aldri prøvd rappellering tidligere og de måtte nok ta fram litt ekstra mot for å gjennomføre det og kjente nok litt ekstra på mestringsfølelsen når de hadde gjennomført bragden!
Janicke_med_band_og_kor
Hele skolen var samlet under sceneshowet der så og si alle elevene fra ungdomstrinnet og mellomtrinnet bidro med en eller flere opptredener på scenen i tur og orden. Det ble bl.a presentert bilder fra dagens uteaktiviteter, en klassetur til England, en nyopprettet lokal nettside i tillegg til flere musikalske innslag med Mestringsungdom Janicke Fremo i sentrum sammen med Sina Renate Bergehaug Aas, kor og band. Janicke strålte og gjennomførte sine sangnummer med glans! Ei jente med en stor stemme som nok flere enn vi vil få gleden av å få høre i tiden framover!
Bjørn Tore og Helene takker for en flott dag i Tydal og ønsker Janicke lykke til videre med sangkarrieren!
Mestringsreisen støttes av Gjensidigestiftelsen og Stiftelsen UNI.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging