Meny
Meny

Hvem var heltene før? Hvem er heltene nå?

I dag har det vært en herlig dag på MOT-Camp. Det er fire dagers skoleringssamling for over 30 nye MOT-medarbeidere fra hele landet. I tillegg er det sju banksjefer fra SpareBank 1 SMN som har egen MOT-samling her.  De er her fordi at de vil forsterke sitt ansvar som lokale samfunnsbyggere. Fantastisk! Inspirerende å høre hvordan de ser verdien av å bygge kultur i egen organisasjon i arbeidet med å ta samfunnsansvar. En av banksjefene kommenterte også at kulturen internt er på vei til å endre seg. Heltene før og nå er ikke lenger de samme typene.

Jeg tror han lager et godt bilde også for mange andre bedrifter og organisasjoner. Før var helten den som kunne noe som noen andre ikke kunne. Nå er heltene de som deler.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging