Meny
Meny

Hjelmeset – en mester i å gjøre narr av seg selv!

Har i dag hatt en inspirerende dag. Dagstur til Bergen for medarbeidersamtale med to av MOTs ansatte, Bjørn Tore og Martin. Føler meg privilegert som får jobbe i team med to slike mennesker. Bjørn Tore er MOTs «Talentdirigent». Han jobber tett med ungdom som trenger å forsterke sin mestringsfølelse. Og han er rågod til å la ungdommene få utfolde seg og til å løfte ungdom frem. Spesielt de som har sine utfordringer. Martin er regionleder og en mester i å være undersøkende. Han er svært god til å se på vedkommende som prater, ignorere forstyrrende ting rundt seg og ha fokus på det som blir sagt. Han er en person som lytter – og som lytter til andre uten å bry seg om eller kommentere andres talemåte og ordvalg.

Ser nå på TV. Senkveld med Thomas og Harald. Blir veldig imponert når jeg ser to av deltakerne fra «Ingen Grenser», Johan Christian Fjeldal med celebral parese og Kristine Thorud Lund med dysmeli. Og like imponert blir jeg over ekspedisjonslederen Odd-Bjørn Hjelmeset. Han gjør narr av seg selv, blir rørt og gir andre frihet til å være seg selv.

Og til slutt denne lørdagskvelden: Gratulerer med dagen til MOTs Maestro, Geir Nesset. Han har bursdag. Geir er ansvarlig for MOTs arbeid med Dignity Day. Ikke tilfeldig at han jobber med verdighet. Alle som kjenner Geir verdsetter den mannens egenskap til å være takknemlig for den minste ting, samt hans evne til å beundre andre.

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging