Meny
Meny

Forstod om vi ikke gikk overens…

I dag er Verdensdagen for psykisk helse. I den anledning leste jeg i dag om 26 år gamle Tone Farstad i Adresseavisen. Hun har en personlighetsforstyrrelse (boarderliner). Da hun var 19 år fikk hun en ny behandler. «For første gang fikk jeg en skikkelig aha-opplevelse. Den nye behandleren sa at hun forstod det hvis vi ikke gikk overens. At jeg var fri til å be om noen andre dersom dette ikke gikk. Dette var noe helt nytt. Plutselig var det ikke så viktig å være i opposisjon. Hun er den beste behandleren jeg har hatt. Så streng, men også full av tilgivelse.»

Streng og full av tilgivelse og forståelse!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging