Meny
Meny

Enkelt å gratulere Christoffer Rukke!

I dag gikk startskuddet for første konkurransedag denne skøytesesongen. Stavanger arrangerer i helga Norgescup. En av de løperne som deltok vant delt NM-gull på 500m sammen med Håvard Bøkko for seks år siden. Han har vært fast på World Cup-laget til Norge i flere år- Men Christoffer Rukke har stått nokså stille i utviklingen. Når han i dag går et kjempefint løp på 500m, og vinner med ett sekund på tiden 36,2, er det mange skøytehjerter som jubler. Skal det endelig bli et løft for denne sympatiske 25-åringen fra Hol. I Inzell i dag på nokså bedre forhold gikk verdensrekordholder Jeremy Wotherspoon på 35,8. Altså ville Christoffer slått han i parløp. på like forhold. Han trenes nå av en av de gamle mesterne på skøyter, Tom Erik Oxholm. En stor motivator, som også bildet viser.

Det er lett å verdsette gode prestasjoner,  men ikke alltid like lett å gå bort å gratulere med prestasjonen. Sannsynligvis synes de aller, aller fleste at det er moro å blir gratulert, men noen oppfører seg på en sånn måte når du gratulerer at du synes det blir litt «klamt» å gratulere. Vi føler oss kanskje litt dumme når vi gratulerer?

Med Christoffer Rukke er det motsatt. Tror de fleste juniorer, seniorer, trenere, ledere, funksjonærer og andre synes det er veldig enkelt å gratulere Rukke. Han er på en sånn måte at du blir glad over å gratulere han. Litt rart at det ikke er slik med alle, fordi sannsynligvis liker alle å bli gratulert, men med sin væremåte kan de skremme bort en del gratulasjoner. Uten å vite om effekten. Ikke sikkert Christoffer heller tenkte over effekten han hadde på meg med sitt smil og sin varme når jeg hadde den gleden av å gi han et klapp på skuldra og en gratulasjon i dag. Et par sekunder kan bety mye, ikke bare i selve konkurransen…

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging