Meny
Meny

En ungdoms livsmål!

Denne uken arrangeres nok en fire-dagers samling på MOT-Camp, SIGNALBÆRER MED MOT. Det er ungdom i alderen 16-25 år fra hele landet som er samlet. Jeg hadde i dag (9.okt) den store gleden av å være «livscoach» i ca. to timer for en 17-år gammel jente. Hele denne uka, og denne samtalen, ender til slutt ut i et livsmål for den enkelte. Jeg blir både fascinert og imponert når jenta avslutter vår samtale med å si at hennes livsmål er «Å få alle til å forstå at alle er bra nok!»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging