Meny
Meny

Ble rørt til tårer på Global Dignity Day

Mange titalls MOT-medarbeidere deltok onsdag da Global Dignity Day ble arrangert over hele landet.

Mange titalls MOT-medarbeidere deltok onsdag 16.oktober da Global Dignity Day ble arrangert over hele landet. Dagen skal være en diskusjon om verdighet, og skal sørge for at elever over hele verden bidrar til å styrke andres verdighet. Global Dignity Day og MOT har samarbeidet siden 2008, og er et initiativ fra Kronprins Haakon.

MOTs kommunikasjonssjef, Bård Flaarønning, var hovedveileder på Drammen Videregående skole. Han forteller om sterke historier og engasjerte elever.

– Det å være en del av Global Dignity Day er alltid en fantastisk opplevelse. Flere av elevene hadde så sterke og personlige historier om hvordan de hadde gitt andre verdighet eller hvordan de fikk økt sin verdighet av andre ungdommers handlinger. Noen historier rørte meg til tårer, og jeg måtte virkelig ta meg sammen der oppe på scenen, sier Flaarønning.

bilde 2

Varm stemning

– Når man er ferdig kjenner man at det er en varm stemning i hele lokalet. Og kanskje viktigst: man ser at elevene har blitt inspirert til å ta med seg budskapet inn i hverdagen, sier Flaarønning.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging