Meny
Meny

Adresseavisens Nina Lorvik skapte opplevelse

Nina Lorvik er journalist i Adressa. Hun ringte meg for en uke siden for å avtale tid med Team MAKE it. Hun ville lage en reportasje om skøytelaget. I dag brukte hun god tid med laget både på førsteøkta på formiddagen og på andreøkta på ettermiddagen. Utrolig å tenke på hvor stor opplevelse et menneske kan skape gjennom å ha god tid, stille spørsmål, være dønn til stede og ha et varmt, smilende og glødende kroppsspråk. Adresseavisen er heldig som har en slik medarbeider.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging