Meny
Meny

Lindås ble årets Lokalsamfunn med MOT

Lindås kommune ble kåret til årets Lokalsamfunn med MOT på MOTs landslagssamling torsdag.

Lindås var representert med både ordfører, rådmann, MOT-koordinator og en mengde MOT-informatører (som er de som gjennomfører skolebesøkene i skolene i Lindås).

Det var MOTs leder Atle Vårvik som delte ut prisen til under bankettmiddagen, til stående applaus fra over 500 deltakere. Juryen består av leder i MOT, Atle Vårvik i tillegg til Morten Laache, Helene Myhre og Geir Nesset.

I juryens begrunnelse sto det følgende:

I denne kommunen er MOT toppforankret og de har en lokal MOT-ledelse som fungerer utmerket og som er sulten på utvikling hele tiden. MOT er godt forankret i skolene og ansatte og skoleledelse har sterkt eierskap til MOT. MOT-informatørene brenner for MOT og tar egeninitiativ til å skape enda mer prestasjoner, eierskap og glede hos hverandre og ungdommene. De har engasjerte Ungdom med MOT som deltar aktivt i lokalsamfunnet. De har fått MOT i fritid i gang på en riktig måte og ser helhetsverdien av å gjøre dette ordentlig! Tilbakemelding fra ordfører: «Vi har en god og positiv stemning som sprer seg gjennom aktiv kontakt med miljøene i kommunen.»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging