Meny
Meny

Klart for MOTs landslagssamling

Torsdag og fredag denne uken møtes over 500 MOT-medarbeidere fra hele landet til etterutdanning, faglig påfyll, sosialt samvær og magiske MOT-øyeblikk når MOT arrangerer sin årlige landslagssamling på Rica Hell Hotell utenfor Trondheim.

– Vi er stolte over igjen å ønske velkommen til landslagssamling. Vi veit at de lokale MOT-medarbeiderne får mye igjen både faglig og sosialt av samlingen, sier kommunikasjonjssjef i MOT, Bård Flaarønning.

I tillegg til foredrag og workshops med blant andre Vegard Kulset, administrenrede direktør i Uno-X Gruppen, og Andreas Ebbesen, som krysset Grønland på ski som 13-åring, så kan deltakerne glede seg til å se artister som LidoLido og Chand.

– På landslagssamlingen møtes ordførere, rektorer, MOT-informatører, artister og andre som arbeider med MOT i sine lokalsamfunn eller på sin arena, til faglig påfyll, erfaringsutveksling og sosialt samvær. Vi som arrangerer samlingen gleder oss utrolig mye og er sikker på at vi etter to dager sammen er enda bedre rustet til å styrke motet til ungdom over hele landet, avslutter Flaarønning.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging