Meny
Meny

Fokuser positvt: Den som vinner, er den som tror den kan klare det.

8. november stiftes MOT Danmark. Men MOT Danmark tjuvstarter. For tre uker siden ble Mark ansatt som daglig leder og Stina ansatt som leder for MOTs kjerneaktivitet. Uno-X i Danmark er Hovedsamarbeidspartner for MOT Danmark og gjør det mulig å starte MOT i vårt naboland. Uno-X stiller også sine kontorlokaler til disposisjon. I dag flytter Mark og Stina inn i lokalene i København.

På disse tre ukene har Mark og Stina imponert med en fremragende glød og vinnerinnstilling. Mark har en historie som toppidrettsutøver og var på ett tidspunkt en av verdens 10 beste svømmere – mot alle odds.

Vi ønsker Mark og Stina lykke til – og håper de finner inspirasjon i Jesse Owens ord: ”Ute i verden vil du finne ut at suksess og fremgang begynner med et ønske om å lykkes. Det er kjernen i tankens kraft. Du må tenke på mulighetene for å skape fremgang. Du må være sikker på deg selv og hva du vil. Livets slag vinnes ikke alltid av det sterkeste og raskeste mennesket. Men før eller senere… den som vinner, er den som tror den kan klare det.”

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging