Meny
Meny

Fokuser positivt: Ylvis ser mulighetene

Ylvis sin låt The Fox er nå sett av 28 millioner på youtube, og det bare på noen få dager. Når vi ser dem på tv og ser hva de gjør og hva de lager av musikk og tekster er det veldig lett å bli imponert over deres mulighetsfokus ut fra ingenting. Tviler på at de to gutta bruker ordene: «nei…, det går ikke». Disse gutta har jeg en opplevelse av ser muligheter i enhver anledning. «JAA, det var en god ide. Vi lager en sang rundt det.»

http://m.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging