Meny
Meny

Fokuser positivt: Tro på at mennesker kan utvikle seg!

RBK er en klubb MOT er stolt over å samarbeide med, og Rosenborg er en klubb som spiller med MOT på ryggen for 17. år på rad. Tove Moe Dyrhaug er daglig leder i RBK. Hun representerer RBKs verdier og MOTs menneskesyn på en fremragende måte. Her er utdrag fra en mediaartikkel i går:

– Vi har gitt Nicki en skriftlig advarsel, noe som er en alvorlig konsekvens i RBK-sammenheng. Nicki har sine utfordringer og han er en spiller som tar mer plass enn andre. Vårt fokus nå er å hjelpe han med disse utfordringene slik at en fantastisk fotballspiller kan bli enda mer fantastisk. Og bistå han i å bli det han er – en god gutt fra Danmark, sier hun.

– Hva slags hjelp får han?

– Nicki får kyndig og profesjonell hjelp gjennom et sinnemestringsprogram. Vi tror folk kan forbedre seg når de har utfordringer. Vi mennesker er sammensatte, og mye av jobben vår i klubben er å se alle som individer – med ulike behov for oppfølging. Nicki er en god gutt og vår ambisjon er å hjelpe ham til å forstå at han er det selv. Og at han ikke skal bruke energi på å bevise for seg selv at han ikke er det, sier Moe Dyrhaug.

RBK lever virkelig ”du trenger mest kjærlighet og oppbacking når du fortjener det minst…”

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging