Meny
Meny

Fokuser positivt: Smerte gir ofte ekstra styrke

Idag har Helene Myhre bursdag. Helene er en verdifull MOT-ansatt og leder i MOT. Hun har vært det i 6, 5 år. Hun er leder for MOTs Mestringsreise og er også en god livs- og ledercoach. Helene har masse utdanning i livets skole, bl.a. gjennom at foreldrene og søsteren døde tidlig.
Her er hennes egne ord:
«Jeg savner så inderlig min pappa, mamma og søster An-Magritt og tenker ofte på hvordan livet ville vært hvis de fortsatt hadde levd. Det jeg vet er at de helt sikkert ville ha påvirket mange av mine valg i livet og jeg har ofte tenkt: Hva ville pappa sagt hvis jeg hadde spurt han til råds? Men det jeg også vet er at jeg ikke hadde vært den jeg er i dag uten å ha opplevd smerten og sorgen det er miste de som står deg nærmest i livet. Min søster lærte meg å leve livet i nuet og ikke minst å se og glede seg over de små hverdagslige tingene som vi så alt for ofte tar som en selvfølge. Døden kjennes ofte smertefull og lammende når mennesker en elsker blir borte, men den har også gjort meg sterk og lært meg å sette pris på livet og verdien av å dele små og store opplevelser med menneskene jeg har rundt meg. Vi har alle bare en håndfull tid»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging