Meny
Meny

Fokuser positivt: Negative tanker var forbudt

I dag og i går har vært to uforglemmelige dager. Årets samling for over 500 ildsjeler med MOT på Rica Hell Hotell var som en vellykket og verdifull julaften. Å være sammen med slike verdiskapere som man beundrer og er glade i er en gave. I dag holdt 23 år gamle Andreas Ebbesen foredrag om da han gikk over Grønland som 13 åring for 10 år siden – med MOT på brystet. Fasinerende å høre han fortelle om at han og teamet hadde laget én regel før de dro ut på denne lange og ekstreme turen: ”Negative tanker og kommentarer var forbudt.” Det var en forutsetning for å lykkes – sammen med svært gode forberedelser.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging