Meny
Meny

Fokuser positivt: Lindås skaper vinn-vinn situasjoner

På dagens 15-minutters telefonmøte med MOTs ansatte (ca 20 som deltar) informerte/inspirerte hver enkelt ansatt om hva som var deres forrige ukes best. Min best var når Lindås kommune ble kåret til Årets Lokalsamfunn torsdags kveld kl 2330 foran 500 mennesker. 8 MOT-medarbeidere fra lokalsamfunnet Lindås hadde tatt turen, med ordfører og rådmann i spissen. Dette er et Lokalsamfunn med MOT som oppleves som positiv og kreativ. De ivaretar sjanser og er fleksibel. De skaper vinn-vinn-situasjoner. De leter stadig etter noe de kan forandre, er innstilt på forandringer og forandrer seg, ofte før de er nødt til det. De leter seg frem til uutnyttede muligheter. De har etablert et MOT-team med mennesker som gir energi. De har rekruttert rett. Og det store høydepunktet i forrige uke var da denne gjengen stod på scenen etter at de var blitt vinnere. Gleden var enorm. Og publikum måpte da ordfører Astrid sang solo We are the champions. Hun ivaretok sjansen…

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging