Meny
Meny

Fokuser positivt: Jan Erik Lien har gutserinnstilling

Det er herlig å tenke på uka som har gått. På MOTs store samling ble årets MOT-medarbeider (MOT-informatør) kåret. Sjåføropplæreren fra Sel kommune i Gudbrandsdalen, Jan Erik Lien, vant veldig fortjent. Noen av kjennetegnene er at han er offensiv, optimistisk, håpefull, initiativrik, fleksibel og positiv. Han ser ut som verdens friskeste menneske, men har slitt mye med hjertet og kroppen og gått ut og inn av sykehuset. Jan Erik har i perioder kjørt slalom mellom MOT-opplegget og sykehuset. Takket være hans mulighetsfokus, kreativitet og gutserinnstilling (motsatt av offerinnstilling) har han ivaretatt både sin egen helse, ungdom og MOT på en fremragende måte. Han er en av de MOT-medarbeiderne som år etter år har høyest score blant skoleelever på effekt og opplevelse. Han når inn til ungdom – og ungdom blir bedre til å bry seg og si nei pga Jan Erik.Tankens kraft er enorm! Gratulerer Jan Erik – med dobbel prestasjon!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging