Meny
Meny

Chand med videre!

– Jeg er stolt over å være MOT-ambassadør, for da velger du et ansvar ved å være et forbilde, sier Chand Torsvik om det å være MOT-ambassadør. Under MOTs landslagssamling på Rica Hell i forrige uke signerte artisten og MOT en ambassadørkontrakt for 2014.

Chand blir med på MOT-turneen i 2014 i tillegg til en rekke aktiviteter der han vil kommunisere MOT sitt budskap til ungdom.

– Vi gleder oss til å ha med Chand også i årene som kommer. Han er fantastisk flink til å nå inn til ungdom og en veldig god ambassadør for MOT sitt budskap. Vi gleder oss til at han skal besøke tusenvis av ungdom i det neste året, sier leder av MOT-turneen, Tore Sandnes.

Les om Chand og de andre MOT-ambassadørene her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging